Uw reisbijstand op maat?

vraag uw offerte aan

Hospitalisatie

Met de steeds wijzigende reglementeringen in de ziekteverzekering en het groeiend aantal medicijnen dat niet terugbetaald wordt, wint een hospitalisatieverzekering steeds meer aan belang.

Voor dit product doen we vaak een beroep op DKV, een specialist op dit vlak. Hier enkele getuigenissen die u aan het nadenken zetten :

“Kaartje afgegeven en nooit een factuur gezien. Ik had een eenpersoonskamer en hoefde me maar met één ding bezig te houden: snel genezen en naar huis!’

Véronique C. (Brussel)”

“Mijn revalidatie duurde 16 maanden. Het was in een universitair ziekenhuis, en de rekening was hoger dan de afbetaling van ons huis. Gelukkig betaalde DKV de factuur.”

Wesley V. (Visé)

Eén van de meest interessante contracten van DKV is de polis “IS2000 CliniComfort CliniBudget”. Deze verzekering betaalt uw hospitalisatiekosten onbeperkt terug, inclusief eendagskliniek. Ook uw medische voor- en nabehandelingskosten (30 dagen voor en 90 dagen na uw opname), worden vergoed, na tussenkomst van uw ziekenfonds. Bovendien vergoedt deze hospitalisatieverzekering eveneens de medische kosten voor de ambulante behandeling van 27 zware ziekten, ook al wordt u niet in het ziekenhuis opgenomen.

Naast de vrije keuze van arts, kamer en ziekenhuis, volstaat het bij opname in geval van een ongeval, ziekte of bevalling om uw Medi-Card® voor te leggen. Met bijna alle ziekenhuizen in België werd immers een derdebetalersregeling afgesloten. Dat betekent dat DKV uw factuur rechtstreeks betaalt aan het ziekenhuis, waardoor u geen voorschot of hoge eindfactuur voorgeschoteld krijgt.

Ook een hospitalisatie in het buitenland vormt geen probleem. U contacteert DKV Assinstance aan de hand van het nummer op de keerzijde van uw Medi-Card®, en krijgt op die manier snel en deskundig advies om uw opname zo vlot mogelijk af te handelen. Contacteer ons vooraf voor een geplande opname in het buitenland.

U begrijpt dat deze polis u grote zekerheid biedt. Contacteer ons voor meer inlichtingen omtrent de voorwaarden en prijs van deze hospitalisatieverzekering.

Offerte aanvragen