Bescherm uw onderneming

Omdat een schadegeval snel gebeurd is, reiken wij u oplossingen aan die aangepast zijn aan uw behoeften. Dankzij hun expertise in aansprakelijkheidsverzekeringen, analyseren onze teams immers uw behoeften en stellen ze u de verzekeringen voor die overeenstemmen met de bijzonderheden van de activiteiten van uw onderneming.

Burgerlijke Aansprakelijkheid Uitbating

Verzekert de onderneming bij schade veroorzaakt aan derden tijdens de uitbating van de onderneming

Burgerlijke Aansprakelijkheid Na Levering

Verzekert de onderneming bij schade veroorzaakt door producten en goederen na levering of na uitvoering van werken.

Beroepsaansprakelijkheid

Verzekert u bij schade aan derden als gevolg van, onder andere, fouten of tekortkomingen.

Burgerlijke Aansprakelijkheid  bestuurders:

Verzekert de bestuurders van een onderneming bij eisen die tegen hen worden ingesteld en die gebaseerd worden op de burgerlijke aansprakelijkheid van de verzekerde die tijdens zijn beheer een fout, onzorgvuldigheid of nalatigheid begaan heeft waardoor schade.

Tienjarige Burgerlijke Aansprakelijkheid

Verzekert de onderneming bij schade veroorzaakt aan de bouwheer bij bouw- of renovatiewerken aan de gesloten ruwbouw van het verzekerde bouwwerk.

Objectieve Aansprakelijkheid

Verzekert de inrichting die gewoonlijk voor het publiek toegankelijk zijn, in geval van schade veroorzaakt aan derden, ten gevolge van een brand of ontploffing zonder dat een fout van de uitbater moet worden aangetoond.

Internationaal netwerk

Wij bieden u verzekeringsoplossingen in het buitenland aan, aangepast aan uw behoeften en de geldende wetgeving in deze landen. Dit zowel voor uw dochterondernemingen, bouwplaatsen, als voor uw activiteiten in het buitenland. Ook in het buitenland behartigen we uw belangen dankzij ons internationaal netwerk.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan.