Van d'helsen Verzekeringen

Uw reisbijstand op maat?

vraag uw offerte aan

Ons kantoor

Verzekeringskantoor Van d’helsen is een begrip in Berchem en ver daarbuiten. Ruim 40 jaar ervaring vertaalt zich in een onberispelijke service. Stichter Dirk van d’helsen had bij de oprichting van zijn zaak in 1973 wellicht nooit durven dromen dat zijn levensdroom zoveel jaren later zou uitgroeien tot een topreferentie inzake financiële dienstverlening.
Michel Van d’helsen die sinds 2006 actief is in het kantoor is de tweede generatie gestart en de toekomst verzekerd.

nieuwe foto vandhelsen over ons

Kantoor Van d’helsen koos ook heel bewust voor focus en specialisatie en verdiepte zich grondig in de complexe verzekeringsmaterie voor particulieren, vrije beroepen, zelfstandigen, middelgrote en industriële ondernemingen, non – profit en publieke actoren (ziekenhuizen, gemeentebesturen, scholen, …), vzw’s en dies meer.

Klassieke en speciale risico’s verzekeren zoals luchtvaartverzekeringen, kunst, brand industriële risico’s enzovoort behoren dan wel volledig tot onze core – business.

Wij adviseren als onafhankelijke makelaar u eerlijk en correct het meest geschikt verzekeringsproduct dat volledig bij u of uw onderneming past. Een kosteloze doorlichting van uw portefeuille en vergelijkende marktstudie bij diverse verzekeraars gaat aan onze voorstellen vooraf, en garandeert u een complete dekking tegen zeer concurrentiele premies. Precies dat maatwerk is wat ons onderscheidt van klassieke distributiekanalen.

Hebt u helaas een schadegeval voor?
Geen probleem.
Van d’helsen verzekeringen neemt alle administratieve rompslomp op zich en zorgt voor een professionele schaderegeling. In veel gevallen komen wij zelfs ter plaatse om u de nodige bijstand te verlenen. Indien blijkt dat u recht hebt op een schadevergoeding zorgen wij tot slot voor een vlotte uitkering.

Zo complex de verzekeringstechnische-, fiscale en juridische aspecten van ons beroep, zo toegankelijk en begrijpelijk brengen wij de informatie naar u over. We beschikken dan ook niet voor niets over het Brocom kwaliteitslabel en zijn lid van diverse sectorgroeperingen en beroepsfederaties zoals het FVF.