Exclusief

Een bijzonder bezit verdient bijzondere aandacht

Wanneer je in het bezit bent van een exclusieve auto, boot, woning, juwelen- of kunstverzameling… is het voor de hand liggend dat niet alle risico’s optimaal afgedekt zijn binnen een standaardverzekering. Maatwerk is hier dan ook de oplossing. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken.

Naast een pleziervoertuig is een exclusieve auto vaak ook een investering. Je wilt met een gerust gevoel de weg op, wetende dat als er al iets gebeurt je kunt rekenen op je verzekering.

Of het nu gaat om een oldtimer, youngtimer of nieuwe auto, wij zorgen voor een verzekering met een scherpe premie en uitstekende voorwaarden.

  • Porsche
  • Bently
  • McLaren
  • Ferrari
  • Lambroghini
  • Aston Martin
  • Rolls Royce

Thuis wil je je veilig voelen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat je je woning en inboedel zo goed mogelijk wilt beschermen.

Vaak gelden er op standaardverzekeringen beperkingen op de verzekerde bedragen, zowel per voorwerp als per collectie. Wanneer je in het bezit bent van juwelen, kunst, antiek… wil je hier absoluut niet mee geconfronteerd worden. Om dit te voorkomen besteden wij hier steeds de nodige aandacht aan.

Een schadegeval is nooit gewenst, toch zorgt het voor een zekere gemoedsrust wanneer je weet dat je bezittingen optimaal verzekerd zijn.

Kunstverzekering

Ook je passie verzekeren wij met plezier. In het bezit van een motorjacht of zeilboot, verzameling jachtgeweren, verzameling horloges…

Wij zorgen voor een verzekering die rekening houdt met je wensen.

Wij bieden een uitgebreide verzekering voor privéjets en helikopters.

We zijn ons bewust van de bijzondere aard van de individuele behoeften op dit gebied van verzekeringen. We bieden daarom een volledig op maat gemaakte persoonlijke klantenbenadering om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening is afgestemd op uw individuele vereisten. Door het bieden van scherpe tarieven.

Onze onafhankelijkheid betekent dat we voorwaarden verkrijgen van een reeks verzekeringsmaatschappijen, we bieden zeer concurrerende tarieven en efficiënte service.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan.