Over ons

Kantoor Van d’helsen koos heel bewust voor focus en specialisatie en verdiepte zich grondig in de complexe verzekeringsmaterie voor particulieren, vrije beroepen, zelfstandigen, middelgrote en industriële ondernemingen, non – profit en publieke actoren (ziekenhuizen, gemeentebesturen, scholen, …), vzw’s en zo meer.

Klassieke en speciale risico’s verzekeren zoals luchtvaartverzekeringen, kunst, brand, industriële risico’s, etc. behoren volledig tot onze core business.

Wij adviseren u als onafhankelijke makelaar op een eerlijke en correcte manier het meest geschikte verzekeringsproduct aan dat volledig aansluit bij u of uw onderneming.

Een kosteloze doorlichting van uw portefeuille en een vergelijkende marktstudie bij diverse verzekeraars gaat aan onze voorstellen vooraf, en garandeert u een complete dekking tegen zeer concurrentiële premies.

“Precies dat maatwerk is wat ons onderscheidt van klassieke distributiekanalen.”

HEBT U HELAAS EEN SCHADEGEVAL VOOR?

Geen probleem. Van d’helsen Verzekeringen neemt alle administratieve rompslomp op zich en zorgt voor een professionele schaderegeling. In veel gevallen komen wij zelfs ter plaatse om u de nodige bijstand te verlenen. Indien blijkt dat u recht hebt op een schadevergoeding zorgen wij tot slot voor een vlotte uitkering.

Zo complex de verzekeringstechnische-, fiscale en juridische aspecten van ons beroep, zo toegankelijk en begrijpelijk brengen wij de informatie naar u over. We beschikken dan ook niet voor niets over het Brocom kwaliteitslabel en zijn lid van diverse sectorgroeperingen en beroepsfederaties zoals het FVF.

ONZE KWALITEITEN

√ Professioneel en onafhankelijk

√ Vrijblijvende offertes op maat

√ Dienst na schade

√ Erkende partners

Michel Van d’helsen

Zaakvoerder/commercieel adviseur

T. 03/448.19.20
info@vandhelsen.com

Hilde Bosmans

Sarah Claeys

Christina Cornelissens

Denise de Ceulaer

Marina Waeghe