Helikopterverzekering

Het verstrekken van helikopterverzekeringen voor klanten

Van d’helsen Verzekeringen werd aanvankelijk opgericht als een gespecialiseerde makelaar in rotorvleugelverzekeringen.

Wij regelen rotorvleugelverzekeringen voor particuliere helikoptereigenaren, commerciële helikopteroperators, vliegopleidingsscholen, luchtambulancediensten, politie en andere overheidsinstanties.

We begrijpen wat u (eigenaren en operators) nodig hebben van uw helikopterverzekering – een polis die de unieke ontwerpveelzijdigheid van helikopters dekt; specialistisch advies en een snelle responstijd voor uw rotorvleugelverzekeringsdocumenten.

Tegenwoordig hebben we klanten die actief zijn in gevaarlijke gebieden over de hele wereld en een reeks missies uitvoeren, waaronder humanitaire hulp van de VN, infrastructuurprojecten, exploratie en winning van natuurlijke hulpbronnen, veiligheid, Medevac en helikopteroperaties van de overheid.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering biedt in wezen dekking tegen verlies, schade of letsel aan derden, waaronder passagiers, vracht, post en bagage. Hoewel verschillende verzekeraars enigszins verschillende polislimieten en -definities kunnen bieden, bieden ze over het algemeen geen dekking voor de gezagvoerder (van een vliegtuig) of het eigenlijke vliegtuig.

U moet ook altijd een bewijs van deze verzekering aan boord van het vliegtuig hebben.

Het is een wettelijke vereiste voor elk vliegtuig dat in België vliegt om een ​​minimumbedrag aan aansprakelijkheidsverzekering te hebben, zoals vereist door de EU-wetgeving. De minimale verzekeringseisen zijn vastgelegd in Verordening EG785/2004. Deze wetgeving is van toepassing op alle EU-landen en vergelijkbare regelgeving is van toepassing in de meeste andere landen wereldwijd.

Romp verzekering

Met een cascoverzekering bent u verzekerd tegen verlies of schade aan uw vliegtuig.

De verzekeringen worden over het algemeen afgesloten op basis van een overeengekomen waarde, waarbij de waarde van het vliegtuig vooraf wordt overeengekomen. Bij total loss keren verzekeraars de afgesproken waarde uit in plaats van de dagwaarde.

Het is belangrijk om een ​​realistisch afgesproken verzekerde bedrag vast te stellen. Als u een waarde kiest die lager is dan de werkelijke waarde van het vliegtuig, kan een verzekeraar op het moment van schade besluiten de schade onrendabel te verklaren voor reparatie en de claim te betalen op basis van de overeengekomen waarde. Deze betaling geeft mogelijk niet eerlijk de vervangingskosten weer. Als u uw vliegtuig echter overwaardeert, kunnen verzekeraars ervoor kiezen om, wanneer u een aanzienlijk verlies lijdt, het vliegtuig te repareren in plaats van het af te schrijven, zelfs als u wilt dat het vliegtuig total loss wordt verklaard.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan.