Cargoverzekering

Van d’helsen Verzekeringen heeft heel wat jaren ervaring op het vlak van verzekeringen voor Maritieme en Transportrisico’s. We bieden passende verzekeringsoplossingen aan voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Zowel nationaal als internationaal.

We doen dit door

  • jarenlange ervaring en opgebouwde kennis in onderschrijving en schade;
  • maatwerk in onderschrijving met gepaste preventiemaatregelen;
  • persoonlijke aanpak en dienstverlening.

Onze Cargoverzekering beschermt je als importeur of exporteur van goederen en zaken (van grondstoffen tot eindproducten), wereldwijd vervoerd met eender welk transportmiddel.

De polis is gebaseerd op de Goederenverzekeringspolis van Antwerpen vanaf de datum 20/04/2004. Wens je liever op basis van de Engelse voorwaarden – Institute Cargo Clauses – of een andere gelijkwaardige clausule? Dat kan ook.

Enkel en alleen op maat

De Cargo verzekering is uitsluitend maatwerk.

Wij werken zowel met Abonnementspolissen (met jaarlijkse premieafrekening op het omzetcijfer of op basis van declaratiepolissen) als met een polis Korte Termijn voor eenmalige zendingen.

Als lid van een internationaal netwerk kunnen wij ook verzekeringsprogramma’s aanbieden aan multinationale ondernemingen.

Waarborgformules

Er is keuze uit een dekking ‘Alle Risico’s’ of ‘beperkte voorwaarden’, met de mogelijkheid om de waarborgen uit te breiden met kopers- en verkopersbelang, gewichtsverlies of andere aspecten van de ‘eigen aard’ van de goederen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan.