Dierenverzekering

Samen zorgen wij voor uw dier

  • Uw dierenartskosten worden tot 90% terugbetaald in geval van ziekte, ongeval en chirurgische ingreep,
  • Er is geen dokterverklaring nodig bij om uw huisdier te kunnen verzekeren,
  • Uw terugbetalingsaanvraag worden binnen 48 (werk) uren behandeld,
  • Uw huisdier geniet van een levenslange dekking.

VAN D’HELSEN VERZEKERINGEN: ONZE PARTNER IS DE NUMMER 1 VAN DE DIERENVERZEKERING

Jouw huisdier is een volwaardig lid van het gezin. U houdt van hem en wil hem graag vrolijk, gelukkig en in topvorm zien. Zijn goede gezondheid ligt u nauw aan het hart en u wilt hem het beste geven, zowel op gebied van preventie als wat genezende zorgverlening betreft. Dat is mogelijk door een dierenverzekering af te sluiten.

De gezondheidskosten worden door de dierenverzekering opgevangen.

Een verwonding, een vergiftiging, een infectie, artrose, zenuwstoornissen…

Uw hond of uw kat kan plots ziek worden en daarom kan het nodig zijn om uw huisdier heel dringend naar een dierenartspraktijk te brengen. Tenzij hij aan een chronische aandoening lijdt, die levenslang moet worden behandeld.

Sommige vormen van zorgverlening doen beroep op spitstechnologie en kunnen heel duur uitvallen. Maar eigenlijk zou u nooit moeten afzien om de nodige medische zorgen te verstrekken voor zijn gezondheidstoestand omwille van geldproblemen.

De missie van leader op gebied van dierenverzekeringen, is ervoor te zorgen dat u toegang hebt tot de beste veterinaire zorgen. U geniet van een volledige dierenverzekering, aangepast aan uw behoeften en vooral aan die van uw trouwe metgezellen, waarbij u een terugbetaling tot 90% van de veterinaire kosten voor uw hond of uw kat kunt krijgen met een klein per jaar eigen risico.

Een dierenverzekering gericht op preventie.

Preventie is cruciaal voor diergeneeskunde. Muggen, teken en vlooien kunnen ernstige ziektes op honden of katten overdragen: neemt u het risico om uw geliefde huisdier dirofilariose of leishmaniose te zien opdoen, terwijl er preventieve behandelingen bestaan die een sterke profylactische rol spelen?

Op vandaag is SantéVet de enige verzekeraar die in al haar dierenverzekeringscontracten een budget voorstelt voor preventieve veterinaire zorgen zoals parasietenbestrijdingsmiddelen, wormbestrijdingsmiddelen, sterilisatie…

De gezondheid van uw huisdier beschermen betekent voor ons om u formules voor te stellen die aan zijn behoeften en aan uw budget zijn aangepast.

Een evolutieve mutualiteit, formules voor elk dier.

Omdat niet alle katten- en honden rassen gelijk zijn, en omdat de medische zorgen voor een katachtige niet dezelfde zijn als voor een hond, houden onze tarieven rekening met de diversiteit van de situaties om u een dierenverzekering (een soort mutualiteit voor uw huisdier) voor te stellen die een optimale dekking verzekert.

Of u nu een Duitse herder, een Australische herder of een labrador als hond hebt, of een chartreux, een Maine coon of een Pers als kat hebt, u betaalt uw dierenverzekering aan het beste tarief.

Hoe minder gevoelig je huisdier is, hoe lager de premie.
Om u zo goed mogelijk te begeleiden in de keuze van uw formule voordat uw een dierenverzekering afsluit, staan onze dierengezondheidsadviseurs voor u klaar om u te begeleiden naar een dierenverzekering die op uw huisdier en zijn specifieke behoeften is afgestemd en deze dekt.

Onze partner verzekeraar die 24u/24 en 7d/7 beschikbaar is.

Klant worden betekent ook genieten van talloze gratis diensten, zoals telefonische bijstand voor dringende gevallen 24u/7d wanneer uw eigen dierenarts niet beschikbaar is, en de app om uw terugbetalingen op elk moment te versturen en op te volgen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan.